Градинска и сувенирна керамика
Градинска и сувенирна керамика
 
За нас


Фирма ЕТ "Свети Спиридон-2003" е регистрирана през 2003 г. и нашият основен предмет на дейност е производството на градинска и сувенирна керамика, изцяло съобразена със съвременните тенденции за дизайн и форма. Модерната производствена база, намираща се в с. Калейца, общ. Троян, осигурява възможност да влагаме екологично чисти и безвредни материали в нашата продукция, която се характеризира с отлични качества.

Ние се стремим да се доказваме като сериозен производител на градинска и сувенирна керамика, като работим както на вътрешния, така и на Европейския пазар.

В опита си да предлагаме качествени керамични изделия на преференциални цени, ние обогатяваме палитрата си от градинска и сувенирна керамика съобразно нуждите на нашите клиенти, защото тяхното одобрение е важно за нас!

Добре дошли


При нас ще намерите голям и разнообразен асортимент от керамични градински фигури, саксии и вази. Пъстрите и свежи цветове, които използваме при изработката на качествена градинска керамика, могат да бъдат едно красиво допълнение към всяка градина.

Можете да разгледате част от моделите ни на керамични градински фигури, саксии и вази в нашия уебсайт, но тъй като постоянно се опитваме да разширяваме продукцията си съобразно разтящите изисквания, възможно е да предлагаме модел, който не сме публикували.

Затова не се колебайте и се свържете с нас - ще отговорим на Вашите запитвания!
Свържете се с нас


Производствена база:
с. Калейца, общ. Троян

Телефони:
+359 88 8536404
+359 88 7513266

e-mail:
ceramik2003@abv.bg
Градинска и сувенирна керамика Св. Спиридон - градински фигури, вази, саксии
Всички права запазени. 2012